Robust Industriell Datakommunikation
- Made Easy

Westermo designar och tillverkar datakommunikationsprodukter för verksamhetskritiska system i fysiskt påfrestande miljöer. Produkterna används både i infrastrukturapplikationer som transport, vattenförsörjning och energiproduktion samt i processindustrier som gruv –och råvaruframställning.

Krav på lösningar för datakommunikation för industriella ändamål är i stark tillväxt och skiljer sig från lösningar för vanliga IT ändamål som företagsnätverk på flera vitala punkter.

I industriella miljöer är produktionsmiljön ofta krävande, livstider för produkter skall vara över 10 år och driftavbrott kan leda till kostsamma följder. Dessa faktorer har resulterat i en snabbt växande marknad för produkter som kan motsvara dessa krav.

Westermo växer snabbt och har nu över 200 anställda med en försäljningen på över 50 miljoner Euro. All utveckling och produktion sker i Sverige på företagets anläggningar i Stora Sundby och Västerås.

Westermo har sälj –och kundsupportkontor runt om i Europa, USA, Singapore och Kina. Westermo har också flera återförsäljare baserade på viktiga marknader runt om i världen.

Westermo gruppen

 • Grundades 1975
 • Antal anställda: 200+
 • 14% av omsättningen används till utveckling av produkter
 • Omfattande patent för kritisk teknologi
 • Flexibel produktion med unik kontroll över produktionsprocessen
 • Sälj -och supportkontor i 11 länder, återförsäljare på flera andra marknader

  Begär offert

  Din kontaktinformation
  Namn:
  Företag:
  Land:
  Telefon:
  E-post-adress:
  Meddelande:
  Ja, jag vill prenumerera på Westermos nyhetsbrev.
  Prenumerationen kan avslutas när som helst och din E-postadress kommer inte att skickas vidare eller användas på något annat sätt.
  You do not have JavaScript: