Integrera äldre teknologier i moderna nätverk

Seriella protokoll ersätts snabbt av moderna IP-baserade lösningar, även inom industriella applikationer. Fördelarna med IP-baserade nätverk blir allt tydligare. Samverkan mellan enheter, möjligheten att använda vanliga kabeltyper samt förenklad hantering och kontroll med hjälp av modern mjukvara är självklara fördelar vid jämförelse med äldre system.

Det finns dock många äldre system i bruk, som är helt funktionsdugliga och som fortfarande uppfyller sitt syfte. I vissa branscher kan den förväntade driftstiden för ett inköpt system vara så lång som 40 år. Med långa investeringscykler finns risken för föråldrad teknik och kostnaden för att underhålla dessa föråldrade system kan vara hög och i värsta fall leda till produktionsstopp.

Konceptet med robusta och säkra förbindelser för äldre utrustning gör det enkelt att upprätthålla värdet av er investering i många år. Vår lösning erbjuder smidig migrering från äldre seriella protokoll till ett framtidssäkert IP-baserat system utan att störa det system som är i drift.

  Begär offert

  Din kontaktinformation
  Namn:
  Företag:
  Land:
  Telefon:
  E-post-adress:
  Meddelande:
  Ja, jag vill prenumerera på Westermos nyhetsbrev.
  Prenumerationen kan avslutas när som helst och din E-postadress kommer inte att skickas vidare eller användas på något annat sätt.
  You do not have JavaScript: