Förläng ditt nätverk med Ethernet över kopparkabel

Wolverine-serien består av fem enheter som har en sak gemensam – möjligheten att förlänga ditt Ethernet-nätverk med kopparkabel över långa avstånd. Ett Ethernet-nätverk av standardtyp har normalt en överföringsgräns på 100 meter över UTP-kopparkabel. Wolverine-serien gör det möjligt att gå mycket längre och använda många andra typer av kablar.

Wolverine-serien använder SHDLS-teknik över partvinnade kopparkablar för att etablera IP-kommunikation på sträckor upp till 15 km. Istället för att installera fiber eller radiolänkar kan SHDSL-teknik ge en kostnadseffektiv lösning med befintligt kablage. Det går att nå överföringshastigheter på upp till 30 Mbit/s som kan sträcka sig över 15 kilometer vid lägre hastigheter.

WeOS erbjuder IP-säkerhetsfunktioner som är unika för produktklassen. Exempelvis går det att skapa en DMZ-lösning (Demilitarized Zone) med hjälp av den interna portbaserade brandväggsfunktionen. Krypterade VPN-anslutningar ger säker fjärranslutning till nätverket. För ett tillförlitligt nätverk går det att skapa en ring av Wolverine-enheter med FRNT-protokollet. Om man i stället använder OSPF kan Wolverine-enheten göras till en del av ett större nätverk.

  Begär offert

  Din kontaktinformation
  Namn:
  Företag:
  Land:
  Telefon:
  E-post-adress:
  Meddelande:
  Ja, jag vill prenumerera på Westermos nyhetsbrev.
  Prenumerationen kan avslutas när som helst och din E-postadress kommer inte att skickas vidare eller användas på något annat sätt.
  You do not have JavaScript: