Fiberoptiska lösningar för industrin

Det är en tydlig trend att antalet fibernoder ökar på den globala marknaden. Egenskaper som immunitet mot elektromagnetisk störning och möjligheten att koppla ihop enheter över stora avstånd, höga överföringshastigheter och snabb omkonfigureringstid i ring-nätverk gör att fiberlösningar blir attraktiva på den industriella marknaden.

Westermo har utvecklat ett fiberkoncept som är baserat på de specifika kraven på den industriella marknaden. Det innebär att utrustningen är konstruerad för tuffa industriella miljöer med möjlighet att skapa flexibla nätverkslösningar som är enkla att underhålla och skräddarsydda för industriella applikationer.

Vårt utbud av fiberprodukter består av unmanaged och managed switchar, switchar med routerfunktion, enhetsservrar, mediakonverterare och fiberoptiska modem. För ytterligare flexibilitet har vi ett stort utbud av fiberoptiska transceivers som är kompatibla med alla Westermo-produkter med SFP-portar.

  Begär offert

  Din kontaktinformation
  Namn:
  Företag:
  Land:
  Telefon:
  E-post-adress:
  Meddelande:
  Ja, jag vill prenumerera på Westermos nyhetsbrev.
  Prenumerationen kan avslutas när som helst och din E-postadress kommer inte att skickas vidare eller användas på något annat sätt.
  You do not have JavaScript: