Jobba hos oss

Vi kan erbjuda spännande och stimulerande möjligheter i ett globalt och snabbt växande företag som arbetar i framkanten av banbrytande teknologi. Hos Westermo anser vi att anställda har en viktig roll inom företagsutvecklingen. Vi har en tydlig vision och vi lägger stor vikt vid att hålla anställda informerade och involverade i att nå våra mål. Vi anser även att anställda utvecklas genom ansvar och beslut i en decentraliserad, kompetent och dynamisk organisation.

Företagskultur

Innan Westermo blev en del av Beijer Electronics gruppen var det ett familjeägt företag i över 30 år med högkvarter placerat över 30 kilometer till närmsta tätort. Detta är något som har format vår företagskultur på ett positivt sätt. Vår historia bidrar till en avslappnad och vänlig arbetsmiljö som är baserad på driv, engagemang och förtroende. Hos Westermo förväntas man ta initiativ och att skapa en effektiv organisation med bra möjligheter.

Personalutveckling

Vi sätter stor vikt på personalutveckling och hur företaget ska utvecklas. Vi arbetar ofta i projektgrupper där det finns många möjligheter att vara delaktig i ett flertal problem och utvecklingsareor. Vår ledningsfilosofi är att vägleda våra anställda och vi värdesätter initiativ och ambition. Du skapar din karriär och förbereder en utvecklingsplan med support från din chef. Prestationsutvärderingar utförs minst en gång om året.

Dina möjligheter

Westermo är ett svenskt företag med världsklassig forskning och utveckling, tillverkning och internationella försäljningsföretag som tillhandahåller tjänster till alla våra kunder i världen. Westermo har varit en del av Beijer Electronics gruppen sedan 2008. Vår produktutveckling och tillverkningsenheter är stationerade i Sverige och har ett tätt samarbete, vilket erbjuder signifikanta möjligheter att utvecklas inom många areor av expertis, beroende på kunskap och intresse. Hos Westermo vill vi ha det bästa inom elektronikteknik, hårdvaruutveckling, mjukvaruutveckling, elektroniktillverkning, inköp, försäljning och logistik.

Vi har dotterbolag på flera ställen runt om i världen och många globala klienter vilket innebär att de flesta anställda har internationala kontakter, oavsett vilket roll du har i företaget. Den personliga kontakten med kunderna är viktig, därför reser många av våra anställda inom arbetet. För de som önskar finns det även möjligheter att arbeta i något av dotterbolagen inom något kort-tids eller längre projekt eller att utvecklas ytterligare inom den globala Beijer Electronics gruppen.

Våran ambition är att leverera:

"Vi är fokuserade på att leverera de bästa industriella datanätverken"

  Begär offert

  Din kontaktinformation
  Namn:
  Företag:
  Land:
  Telefon:
  E-post-adress:
  Meddelande:
  Ja, jag vill prenumerera på Westermos nyhetsbrev.
  Prenumerationen kan avslutas när som helst och din E-postadress kommer inte att skickas vidare eller användas på något annat sätt.
  You do not have JavaScript: